Beschik je over één van de volgende erkende diploma’s: EHBO, BHV of reanimatie AED? Dan doen wij een beroep op jou!

Beschik je over één van de volgende erkende diploma’s: EHBO, BHV of reanimatie AED? Dan doen wij een beroep op jou!

13-04-2018 || 20:34:00 || algemeen ||

Terug

Veldvoetbalsporters lopen helaas een hoger risico op een blessure of kwetsuur. Denk aan voorbeelden als een schouder uit de kom, beenbreuk of kans op verstikking wegens inslikken tong. Als sportvereniging vinden we het belangrijk hulp te kunnen bieden op momenten dat het nodig is.
 
Met deze oproep onderzoeken we of we een poule kunnen vormen van vrijwilligers die bij toerbeurt op het Koningsland inzetbaar zijn voor calamiteiten. We maken bij voorkeur gebruik van de momenten dat je al aanwezig bent op de sportvelden. Bijvoorbeeld tijdens (eigen) trainingen, wedstrijden of andere vrijwilligerstaken. Het kost je dan weinig tot geen extra vrije tijd. Voor het opzetten van een poule voor doordeweekse avonden (trainingen) en in het weekend (wedstrijden), hopen we op zoveel mogelijk deelnemers.
 
Voor aanmeldingen of meer informatie: Alfred van der and, email: klik hier
Vermeld hierbij je naam en het diploma waarover je beschikt. En in welk team je traint/speelt of wanneer je op voorhand beschikbaar bent. Na aanmelding en inventarisatie nemen we contact met je op om de verdere opzet en afspraken met je door te nemen.
Wil je graag deelnemen, maar heb je geen van de erkende diploma’s?  Laat het ons gerust weten, we inventariseren ook die mogelijkheden.

Meld je aan, want het kan van levensbelang zijn!

Beheerscommissie BCV

Meer nieuws

#BBCBergum

Sponsoren

Expert Meijer
Wijmenga
Waldpop
Wurkz

Advertentie

Univé
ING
Contactinformatie
Social Media

Realisatie & ontwikkeling:

Eddie Sprietsma & Jan Okke Veenstra