Presentatie voorlopige teamindelingen BBC

Presentatie voorlopige teamindelingen BBC

09-06-2018 || 11:38:00 || algemeen ||

Terug

Voorlopige teamindelingen BBC
Uitgangspunt van onze vereniging is dat ieder lid met veel plezier kan voetballen. Voor de één is voetbal een echte passie en voor de ander een gezellige teamsport met vrienden en vriendinnen. Het indelen is elk jaar een lastige taak voor de Technische Commissie, trainers en leiders. Wij willen graag spelers opleiden, zodat een team en zeker ook het individu leert voetballen. Een ieder moet zich op zijn of haar eigen niveau kunnen ontwikkelen met plezier in het spel. We zijn naar onze mening zorgvuldig te werk gegaan door trainers en leiders informatie te vragen over niveau, ontwikkeling en motivatie van spelers.

Hieronder worden de teamindelingen gepresenteerd,  met daarbij de opmerking dat de Technische Commissie zich het recht voorbehoudt om nog voor of tijdens het volgend seizoen wijzigingen aan te brengen waar nodig. Redenen hiervoor zijn bijvoorbeeld dat leden opzeggen of dat nieuwe leden ingepast moeten worden in een team zoals bijvoorbeeld onze 'kabouters' die komend seizoen doorstromen naar de reguliere competitie voor onder de 8. Op het moment van schrijven zijn er vast nog spelers die zich nog niet als lid aangemeld hebben. Het kan natuurlijk voorkomen dat een speler zich dusdanig ontwikkelt in korte tijd, of juist niet, dat het beter is voor de speler om op een ander niveau te voetballen. Ons doel is dat ontwikkelen en plezier de belangrijkste pijlers binnen de jeugdopleiding blijven.

Vragen over de voorlopige teamindelingen
Mochten er vragen zijn over de indeling dan verzoeken wij u/jou deze te stellen via het contactformulier Hoofd Jeugd Opleiding, klik hier.
Op basis van de binnenkomende vragen gaan we beoordelen of het organiseren van een 'inloopsessie' gewenst is. Volg hiervoor de nieuwsberichten op de BBC site.

Presentatie voorlopige  BBC teamindelingen (klik op betreffende team)
Jongens
JO 8
JO 9
JO 10
JO 11
JO 12
JO 13
JO 15
JO 17
JO 19

Meiden
MO 11
MO 13-1
MO 13-2
MO 15
MO 17
MO 19

Vrouwen
VR1, VR2 en VR3

Met sportieve groet,
Technische Commissie SJO BBC
 

Meer nieuws

#BBCBergum

Sponsoren

Expert Meijer
Waldpop
Wurkz
Wijmenga

Advertentie

Univé
ING
Contactinformatie
Social Media

Realisatie & ontwikkeling:

Eddie Sprietsma & Jan Okke Veenstra