Voetbalvelden rond Westermar dinsdag weer deels speelklaar.

Voetbalvelden rond Westermar dinsdag weer deels speelklaar.

09-10-2017 || 23:00:00 || algemeen ||

Terug

Dinsdag 10 oktober worden de velden rondom de Westermar weer deels beschikbaar gesteld vanuit de gemeente. Het kunstgrasveld en de trainingsvelden direct naast de Westermar (velden 12 en 13) blijven voorlopig nog gesloten. De verlichting op de trainingsvelden 10 en 11 zijn helaas nog niet operationeel. Er wordt momenteel hard gewerkt om de verlichting rondom de velden 10 en 11, middels een (tijdelijke) stroomvoorziening weer aan te sluiten. (Zie ook  het onderstaande persbericht van de gemeente). 
 
Kortom, de trainingen en voetbalwedstrijden kunnen dus weer deels worden hervat. 
Zodra er weer meer informatie bekend is zullen we dit zo snel mogelijk met jullie delen..  
 
Nogmaals dank voor jullie begrip en medewerking!
 
Met vriendelijke groeten.
Besturen vv Bergum, BCV en BBC.
 

PERSBERICHT
 
Burgum, 9 oktober 2017
PB 2017 / JM_63

Voetbalvelden rond Westermar dinsdag weer speelklaar

De gemeente Tytsjerksteradiel maakt vandaag de voetbalvelden schoon rond de Westermar. Op de velden liggen nog resten van de brand die woensdagnacht de sporthal in de as legde. In overleg met de voetbalclubs BCV en VV Bergum is besloten dat de velden vrijgegeven worden vanaf dinsdag 10 oktober en dat de clubs er weer op kunnen spelen. Een deel van de voetbalvelden is beschikbaar. 
 
Noodverlichting
Drie van de acht velden hebben door de brand geen verlichting. De gemeente is bezig om zo snel mogelijk noodverlichting aan te leggen, zodat de clubs ook op deze velden weer kunnen sporten. 
 
Kunstgrasveld
Het kunstgrasveld dat direct naast de Westermar ligt heeft veel schade opgelopen door brand en kan niet worden gebruikt. Het is nog onduidelijk of het veld gerepareerd kan worden of volledig moet worden vervangen. De gemeente laat zich daarover door experts adviseren.
 

Meer nieuws

#BBCBergum

Sponsoren

Expert Meijer
Waldpop
Wijmenga
Wurkz

Advertentie

ING
Univé
Contactinformatie
Social Media

Realisatie & ontwikkeling:

Eddie Sprietsma & Jan Okke Veenstra